Duften af hest

Poden sad og bladrede i gamle billeder lørdag eftermiddag og fik en usigelig længsel efter sin hest. Hun ringede til gården… ingen problemer… hun måtte hjertens gerne komme og tage Zindy. Det blev til en times ridning og lige så meget efterfølgende nussen.

Nanna var ikke i tvivl om, at Zindy stadig kunne genkende hende og det ser da også ud til, at gensynsglæden var gensidig.

8 Comments

 • Deborah

  Der er for mig, intet bedre i verden, end duften af hest (unødvenig pointe måske 🙂 ), og jeg er slet ikke i tvivl om at Zindy kan kende. Det har jeg jo selv oplevet masser af gange. Dejligt, hun kan få lov at låne, når savnet bliver for stort.

  • Mette

   Jeg holder også utroligt meget af at komme i stalden – desværre sker det alt for sjældent efter Nanna stoppede ridningen.

 • Therese

  Hvor dejligt, med sådan en mulighed for en ridetur og lidt mule-nus. Jeg kan også af og til savne at ride, det er efterhånden mange år siden jeg havde halvpart på en hest.
  Min svigermor har et dressur-opdræt, men de krikker er for snobbede til at man kan ta’ en skovtur på dem – desværre.

 • Susling

  Min datter havde også en yndlingshest på rideskolen. Bella – en lille fed pony med hvide prikker. Hun kaldte den Flødebollen og selv om hun for det meste red på meget større heste, så var Bella hendes store kærlighed. Hun nåede at besøge rideskolen for ikke så længe siden. Bella var stadig levende. Men blot få måneder senere døde den trætte lille rideskolepony. Men min datter var glad for, at hun nåede at se hende inden.

  • Mette

   De to her var uadskillige i 7 år. Men alting får en ende og der var andre ting, andre interesser der kom mellem dem – men jeg er sikker på, at hun vil aflægge besøg med jævne mellemrum så længe muligheden er der.

   Og så tror jeg i øvrigt også interessen for ridning vender tilbage, når hun engang får lidt ro på igen og ikke skal nå så meget.

   Sød historie med Bella og dejligt at din datter nåede at se hende 🙂

 • Marianne

  Åh ind i mellem ville jeg ønske jeg bare kunne ringe et sted hen og smutte ud til ynglingshesten!
  Dejligt for Nanna at hun stadig har muligheden!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *