Og en stor kold fadøl!

Nu skal I sandelig ikke få den tanke, at jeg sidder på en eller anden bar i Nyhavn med en kold fadøl og nyder den lune majaften – for det gør jeg ikke. Desværre!

Nej sørme nej… jeg sidder på hotellet og læser lektier!

I det mindste 10 minutter endnu… så skal jeg mødes med mine medkursister på “Fiat” i Nyhavn til middag. Eller de fleste af mine medkursister. Der er et par stykker, som er så stræbsomme, at de vil læse lektier hele aftenen. Jeg mener dog godt, at man kan tillade sig at bruge et par timer på at spise og desuden tror jeg ikke på, at man får en skid ud af at terpe det her tunge stof 12 timer i streg… 

– og jeg tror heller ikke på at A fyrer mig på mandag, hvis jeg ikke består! Det vigtigste må trods alt være at have gennemført kurset og så nogenlunde forstået processerne i ITIL. Eller noget!

Der tikkede besked ind fra J om, at min nye mobilos var landet på mit skrivebord. Jeg er vist nødt til at lægge vejen omkring firmaet i morgen aften, når jeg er landet i Nordjylland. Jeg bad ham pakke op og lade batteriet… et utålmodigt barn er jeg jo 😉

Nå, det var den middag i Nyhavn og en kold fadøl ikke at forglemme. En STOR kold fadøl!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *