Før vi fik bil…

Engang havde jeg pæne velpolerede negle. Ikke med fin lak og så’n… men bare pæne og velplejede!

Nu er neglene klippet helt ind til kødet og hænderne skrubbet med neglebørste og swarfega…

Radioen dur at uvist hvilken grund ikke mere… når jeg tænder den lyder et smæld i en af de bagerste højttalere, men der kommer ingen lyd ud. For li’som at konstatere om det er radioen, ville jeg montere den gamle igen… så røg der en sikring og jeg måtte i motorrummet. Så faldt antennestikket fra hinanden… nu står begge radioer i bryggerset, ledningerne stikker ud allevegne og neglene er kulsorte… pisosse!

Jeg må synge højt og larmende, indtil jeg kan lokke nogen til at fikse det der el-halløj i Poloen.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *