Stenbjergvej

Før vi fik Polo gik vi med planer om at flytte syd for fjorden… tæt på job og skole! Vi meldte os ind i et boligselskab og søgte specifikt et lille rækkehus på Stenbjergvej. Det et 1½ år siden og jeg havde ærlig talt glemt alt om det, indtil vi i går fik tilbudt et… 3 værelser fordelt på 100 kvm. Næsten nyt og vist nok meget lækkert.

Jeg ville sådan ønske, jeg havde råd til at sige ja, men indskuddet er mere end jeg lige kan klare og desuden er huslejen noget højere end hvor vi bor nu. Det kunne sagtens gå det næste års tid… men hvad så når Poden bliver 18 og børnepengene ryger..? så aner jeg ikke hvordan min økonomi ser ud. Jeg er nødt til at sige nej tak denne gang og så håbe, at min økonomi er bedre næste gang, der tilbydes et.

Desuden kører Poloen og transporten er ikke længere et problem!

4 Comments

 • Koh-I-Noor

  Jeg er lidt rystet over, at der går 1½ år, før du hører fra dem. Er det mon vanligt? Jeg skal jo formentlig snart ud og finde en lejebolig, så tips ville være dejligt 🙂

  Skidt med at du ikke har råd nu, for du og poden trives jo i Vodskov nær skoven og med Poloen til at transportere jer til havet og alle andre steder, I har lyst til 🙂 Når poden flytter hjemmefra, er det en ny situation, og så kan du tage den derfra, ikk’?

  • Mette

   Vi har specifikt søgt lige netop på Stenbjergvej og her er ikke så mange forfærdelig mange boliger, så derfor har vi måttet vente.

   Hvis du ønsker lejebolig vil jeg da anbefale dig at finde ud af hvilket område du kunne tænke dig at bo i og så blive meldt ind i den tilhørende boligforening hurtigst muligt. Vi bor i “Limfjorden”, men er også medlem af “Alabu Bolig” som er administrationsselskab for 6 forskellige boligforeninger og her hvor vi netop har fået tilbud fra.

   Hvis du kigger på http://www.alabu-bolig.dk vil du se, at der faktisk er ledige lejligheder/rækkehuse at få med kort varsel.

   • Koh-I-Noor

    Jeg troede ikke, man kunne være tilmeldt Alabu, men skulle tilmeldes alle seks foreninger. Jeg kigger lige nærmere på det. Er nu heller ikke sikker på, hvor jeg skal hen, men bare at det skal være rækkehus eller lignende med have.
    Tak for tip 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *