Moussa Koussa

…sikke et navn! 🙂

9 Comments

 • Pia

  Ja sÄ ved man da hvor man skal henvende sig hvis man en dag fÄr brug for et navn man helt sikkert ik selv ku ha fundet pÄ.
  Er lidt imponerende at man ka svinge pisken over sĂ„ mange uden de falder sammen af grin nĂ„r de prĂŠsenterer sig, ved jeg altsĂ„ ik helt om jeg formĂ„ede hvis en kom og sagde ………, og forĂžvrigt hedder jeg mussakussa eller fisfis …………

  SeriĂžst!!

 • Monica

  … og nĂ„r vi ligger der og vrider os af latter, sĂ„ aner hverken det ene eller det andet fjols hvad vi griner ad…
  … and the joke is on them… s u c k e r s !!!! woahahaha…

 • Helle K.

  Dengang han udtalte sig om vĂ„benhvilen for nogle uger siden, konstaterede jeg, at hvis jeg hed sĂ„dan, sĂ„ ville jeg ikke vĂŠre offentlig talsperson for NOGET eller NOGEN 😉 bare lav profil.

  • Mette

   Hehe… FisFis… og sĂ„ er han leder indvandrerbanden Black Ghost. Det lyder ikke som en man kan have sĂŠrligt meget respekt for – men man skal nok undlade at grine af hans navn, mens han hĂžrer det 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.