Kan du gætte hvem jeg er…

Vejgaard Østre Skole hvor jeg spenderede mine skoleår i årene 1969 – 1979 har en gruppe på FB, hvor gamle skolekammerater finder hinanden og publicerer gamle fotos. Jeg vidste, at jeg i mine gemmer havde billeder fra min skoletid og undervejs faldt jeg over det her som er fra 3. klasse.

Hvorfor jeg har klippet i billedet fortaber sig i glemslen, men jeg har en ide om, at jeg var lidt smålun på ham (Michael aka Nulle) der mangler, så enten er han gemt et hemmeligt sted eller også var det da forelskelsen forduftede og jeg synes han skulle udraderes. Hvem ved 🙂

Den mørke fyr ca. midt i hed Frede. Han var grønlænder og på besøg fra en venskabsklasse vi havde i Ammassalik. Og det er vist i den anledning billedet er taget. Der var lidt andre normer hvor han kom fra og han var lidt anderledes opdraget end os andre. Da han samtidig kun forstod/talte ganske lidt dansk kedede han sig bravt og fandt på en forfærdelig masse unoder.

Det er forresten mig der… kan du se det?

9 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *