Søndag synger på sidste vers

Forbløffelsen lyste ud af den rødhårede da vi i dag kørte til fjorden… for hvor pokker var hendes badevand dog blevet af 😉

Fjorden er stadig frossen og kun sejlrenden holdes fri. Ganske uforståeligt for et lille hundehoved!

Poden er vendt hjem og ligger nu oppe under dynen med kamillete og diverse midler mod hoste og ondt i halsen. Eksens nye kone er sygeplejerske og åbenbart også selvudnævnt læge, for hun mente at Nanna nok havde svineinfluenza… nogen har bare evnen til at gøre en myg til en elefant og på den vis passer hun perfekt ind i svigerfamilien 😕

I morgen – og tirsdag – står der en fridag på min kalender og med en temperatur et stykke over de 38, må Poden jo nok hellere gøre mig selskab. Men først skal vi have overstået endnu en forhåbentlig forrygende håndbold kamp på en søndag aften, hvor hverdagen endnu synes et stykke væk!

2 Comments

  • Charlotte

    Jeg er fuldstændig vild med den rødhåret og dine fantastiske billeder af hende.
    Rigtig god bedring til poden og god dag til dig Mette, der nu skal gi dem som sygeplejerske på din fridag :o)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *