Pakkeløsninger og kuldkastede planer

Jeg kunne høre det allerede da han ringede i fredags og vi aftalte jeg skulle komme i weekenden. Tonen blev mærkbar anderledes da jeg sagde, at jeg jo var nødt til at tage den rødhårede med… hvad havde han egentlig regnet med… at hun skulle være alene hjemme fra fredag til søndag??? I vores alder må man vel næsten forvente og acceptere, at der følger en pakke med i form af børn – og i mit tilfælde hund!

Jeg troede ikke, det ville blive noget problem – hun har været med før og når hun er dampet af, er hun forholdvis rolig, ødelægger ikke noget og ligger ikke i møblerne – men jeg tog fejl..!

Hun var tydeligvis ikke velkommen… og er der noget vi ikke gider, så er det at være til besvær. Poloen blev pakket og vi returnerede til Vodskov allerede lørdag eftermiddag. Og så kan han forresten synes jeg er en sur prut eller en underlig fisk!

Frankly my dear, I don’t give a damn!

Men at søndagens barselsbesøg måtte aflyses er jeg bestemt ikke ligeglad med. Poden er hos sin far og var ventet hjemme ved  middagstid i dag, så vi kunne komme på hospitalet i løbet af eftermiddagen. Men hun ringede og lød rigtig sløj. Feber, hovedpine og hoste har præget hendes weekend og det synes jeg ikke lige var noget at bringe med på neonatalafdelingen… så selvom vi har glædet os meget og vi har en lille pakke og et nyopladet kamera klar, så er vi nødt til at udsætte vores besøg til vi ikke længere udgør nogen smitterisiko.

12 Comments

 • Deborah

  Jeg ville mene, at er hun ikke velkommen, så har du INTET tabt!!! Og sådan “en klaphat” – hvad forventede han lige, hun skulle stille op ellers? Mænd altså for hulen nogengange!!!

 • Marlene nu i Norge

  Ja så er det jo ham der er sær og du har helt ret.
  Du får lige mit yndlingscitat EN gang til:) Hvis folk ikke kan lide hunde, er der sikkert også noget andet i vejen. Mon ikke det passer meget godt:)?

 • Marlene nu i Norge

  Altså jeg ville ikke selv sige nej tak til hundebesøg, da jeg jo selv har en kæmpe sort dreng, men det er jo ikke alle der er lige begejstrede for hunde og det må man vel også acceptere?. Kunne man ikke snakke om det eller finde en løsning (måske har I også snakket:)), for er det er da dumt at gå glip af noget dejlig kærlighed pga et hundebarn.

  • Mette

   Jeg kommer aldrig anstigende med min hund og forventer hun er velkommen og når jeg har gæster er hun som regel i bryggerset. Jeg forsøger i det hele taget altid mit bedste for at hun ikke skal genere nogen.

   Lige i det her tilfælde er det bare ikke holdbart uanset hvor ærgerligt det er 🙂

 • Heidi

  Ja helt ærligt. Bagage har vi alle. Og der var lige nogen der skulle bede mig om ikke at trække min Rødhårede med. Total i orden… Altså at du skred hjem.

 • Jimmy

  Sikke en spasser ham der manden??? sorry mit sprog. Den lille lækre fyr som i skulle besøge løber ingen steder og han glæder sig også til at i kommer når poden er frisk igen:o)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *