En okay deal

Om det er mine dårlige øre, der har smittet den rødhårede er ikke godt at vide, men i hvert fald måtte vi denne eftermiddag lægge vejen omkring dyrlægen.

Hun har haft noget grimt snask i ørene de sidste dage. Jeg havde håbet, at kunne rense mig ud af det – men desværre. Det blev nærmest bare værre af det. Og i dag måtte vi ty til dyrlægen. Der blev renset i bund og vi fik øredråber med hjem.

På vejen hjem aftalte poden og jeg, at hun laver mad og så kunne jeg gå med den rødhårede imens. Da jeg kommer hjem får jeg beskeden

– det her mad er sådan noget, hvor man skal have øl og cola til, mor!

I hørte vel ikke mig protestere, vel?

Værsgo, så er der serveret 🙂

2 Comments

    • Mette

      Ørene er meget bedre. Jeg har erfaret – efter to hunde med tilbagevendende øreproblemer – at der ikke er nogen vej uden om dyrlægen. Man kan desværre ikke rense sig ud af det, selvom det ville være rart.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *