Er der nogen artige børn her..?

Det var så den juleaften… super hyggelig, med lækker mad, dejlige gaver og kun en smule panik, da skålen med risalamande pludselig viste sig at indeholde 4 mandler… hvilket dog intet var mod sidste års manglende flæskesteg eller panikken der opstod, da Sofie var tæt på at starte en ildebrand… der sker ganske ofte uventede ting, når familien samles 🙂

Nå ja, og så fik vi da også besøg af julemanden… min mor spottede ham ude på gaden og vi vinkede allesammen. Pludselig gik hoveddøren op og han stak hovedet inden for med et: “er der nogen artige børn her“. Sofie gik nærmest i selvsving for tænk at få besøg af selveste julemanden… vi voksne kiggede alle på hinanden og anede ikke hvem manden var. Men måske er det sådan en særlig julemandsservice, der tilbydes i Hals… hvem ved!

Håber din juleaften har været lige så dejlig som min… selvom jeg tvivler stærkt på at julemanden har nået rundt til alle 🙂


To brunøjede piger og familiens yngste... Sofie & Nanna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *