Et helt liv næsten…

Til februar har mit arbejdsliv varet i 30 år… og vel at mærke alle 30 i samme virksomhed. Langt fra i samme jobfunktion, men alligevel!

I dag har jeg deltaget i en kollegas 25 års jubilæum og fandt ud af, at det ikke kun er mit jobliv, jeg har knyttet til den virksomhed, men også en stor del af mit privatliv.

Ikke mindre end 4 af mine eks’er – vel at mærke fra længerevarende forhold – var med som gæster! De to er rejst for længst, så det var rigtigt hyggeligt at hilse på – og det gjorde mig glad, at se de har det godt og stadig ser godt ud selvom de er kommet pænt op i årene (i modsætning til mig, som selvfølgelig ikke er blevet en dag ældre i de 30 år) 😉

… og skal vi så ikke lige skyde en dejlig weekend i gang med den bedste julesang ever… som også handler om det vigtigste i livet nemlig looooooove

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *