Exhaaaale

Natten til tirsdag sov jeg ikke, fordi jeg skulle til samtale. Natten til onsdag sov jeg ikke, fordi jeg vidste, at resultatet af samtalen ville blive kendt i løbet af dagen. Natten til torsdag sov jeg ikke af bar begejstring over jeg fik jobbet.

Jeg blev oven i købet så overstadig, at jeg shoppede lidt nyt julepynt. December er jo nærmest lige om hjørnet. Poden og jeg blev enige om at en bunke af de her pink gurilander med glimmerjuletrær på fornemste vis vil suppelere alt vores sølvglimmerstads.

 

Nu holder jeg altså fri i morgen… jeg trænger vist til en anelse “ro på”. Ja det vil sige, når garnet i morgen er blevet trimmet, skal jeg lige den vej af min nye boss og underskrive kontrakten på jobbet… det må jeg hellere få gjort, så han ikke når at få kolde fødder over weekenden 😉

8 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *