Stiv kuling fra sydøst

Østkysten har været et et vindomsust sted at opholde sig denne weekend… pels, ører og hår fik slagside… i en stiv kuling fra sydøst.

Der er ikke mange mennesker, der vover sig ud i sådan et sommerhusområde når vejret er så blæsende. Jeg klager bestemt ikke for det betyder, at man så kan få lov at have stranden for sig selv, noget ikke mindst den rødhårede har nydt. Hun har badet, jagtet måger, hentet pinde, forsøgt at stjæle en rød ballonbøje, jagtet flere måger og i det hele taget nydt friheden uden snærende bånd.

Hvis jeg vandt en stor gevinst i Lotto, tror jeg pengene blev brugt på sådan et hus tæt på havet… helst sådan helt afsidesliggende… et sted hvor jeg kunne tage hen i weekenden og i ferier, gå rundt med bar røv og lade hunden løbe frit uden at genere en levende sjæl.

Tænk hvis du vandt i Looooootto..!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *