Dagens gæst

Vi har haft mange gæster i dag men én skilte sig helt klar ud. Så meget at jeg flere gange fik den tanke, at det enten var skjult kamera eller en eller anden slags stress test af en art..!

Kl. 13 var der trommet til stort netværksmøde i auditoriet med folk fra universitetet og det nordjyske erhvervsliv. Omtalte gæst var, da jeg var ved at pakkede sammen kl. 16, endnu ikke nået op i auditoriet.

I stedet brugte han tiden på at hente cigaretter på tankstationen, gå tur nede ved havnen, drikke kaffe, snakke med rengøringspigerne, ryge, drikke mere kaffe, lede efter sin ruskindsjakke som han mente havde kostet 10.000 og underholde mig med alt fra terrortrusler til Kina rejser og Reimer Bos kollaps… og så havde hans gamle senile mor da lige et hus i Løkken og hvis jeg ville, kunne jeg da låne 1. sals lejligheden, jeg måtte bare ikke lave nogle pludselige lyde for så blev hun bange. Han ville selv gerne flytte til Løkken men måske var det pga. af hans bodegabyld at kvinderne ikke længere fandt ham attraktiv og har de forresten ikke identificeret ham bombemanden endnu. Ham direktøren for Spar Nord er en morderlig rar fyr, kender du forresten Jens Morten fra  Aalborg Stiftstiende, ham der bor nede i Peter Barkesgade. Ved du godt det nordjyske vejr kommer fra Norge og de vejrudsigter de viser på Tv2 News ikke er fem potter pis værd for nordjyderne… sådan kørte han i tre timer.

Sikke en original… men for søren, hvor er sådan en gæst også med til at gøre det bare lidt sjovt at gå på arbejde.

Og når man så kan komme hjem og lufte hund med bare arme midt i september… – så bliver en mandag da ikke ret meget bedre!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *