Forkælede enebørn

Det er rigtigt rigtigt ærgerligt at investere en tudse i en Fatboy, når så hunden ikke vil ligge i den. Det var tilfældet for Viktors ejer. De forsøgte alt men dyret nægtede og jeg tror nok de forsøgte at sælge den igen.

Jeg tror nu godt, jeg ved hvorfor… de havde valgt en sort en af slagsen og Viktor ville da ha’ haft en med Marimekko blomster 😉

Her indtager han i hvert fald fatboyen med stor fornøjelse og ser da ganske afslappet ud også, synes jeg! Men her er jo også konkurrence om de gode pladser, så mon ikke det er den faktiske årsag?

Han er i øvrigt også begyndt at spise uden problemer… 2 krus hundemad glider lige ned i dybet på nul komma fem… og også her spiller konkurrencefaktoren ind, for så snart han vender ryggen til er evigt sultne Arabella i hans madskål.

Sådan et “enebarn” har vist godt af at få lidt modspil 🙂

4 Comments

 • Trine med hundene

  He he…. Jeg har altså heller aldrig kunne få Zavannah til at ligge i sår’n fætter men det kunne være man skulle prøve Arabella’s model. Jeg er i hvert fald vild med den ;0) Victor er søreme også gået hen og blevet en flotter fyr. Herligt billede af de to udenfor vinduet ;0>)

  • Mette

   Jeg tror du så skal låne Arabella med… det var nemlig også hende, der i sin tid fik Dagmar til at sætte pris på sin Fatboy.

   Arabella elsker sin og “ligger den flad” så jeg med jævne mellemrum må i Panduro hobby og købe en sæk ekstra kugler.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *