Opladning

Udover at hente den rødhårede på pensionen ved Sæby, vaske noget tøj, redde en skovspurv ud af badeværelsesventilatoren, samt rydde op efter det svineri at støv og fjer der uvægerligt kommer ud af sådan en redningsaktion, fylde køleskabet med varer hentet i Netto og forberede noget aftensmad har jeg ikke lavet en fløjtende fis i dag.  Intet.

Jeg har nydt dagens langsommelighed. Stilheden før stormen om man vil.

I morgen og 9 dage frem skal vi nemlig være hundepassere for endnu en rødhåret. Og oven i kommer Nannas kæreste og tager ophold her i nogle dage… så jeg trængte bare til opladningen i at lave ingenting. For der herkser ingen tvivl om, at næste uge nok skal blive hæsblæsende…

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *