Nu med sporvognskort

Vel ankommet på Opalen i Göteborg og nu med sporvognskort…

Den rødhårede blev afleveret helt derude hvor kragerne vender og blev fluks lukket ud sammen med en stor Sankt Bernhards han… hun var lidt rundt på gulvet kunne jeg se, men mon ikke hun overlever de tre dage uden de store traumer. Det tror jeg på.

… nu vi lige nævnte ordet krage, så må jeg med skam melde at vi slog en sådan ihjel på vores tur mod Frederikshavn. Den havde stærkt undervurderet Poloens hastighed og blev i den grad tværet ud lige der på motorvejen. Poden var selvfølgelig klar til at igangsætte den helt store redningsaktion… vi er jo medlem af Dyrenes Beskyttelse… men den var delt i flere stykker og desuden ganske fladmast.

Nu venter Avenuen… i strålende solskin… 🙂

One Comment

  • Christoffer Veng

    Sådan et kort har jeg også – det er tossesmart! 🙂 Jeg bruger det, når jeg to gange om året er hos tandlægen i Göteborg. Panten er lidt dyr, men det er jo kun pant…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *