Eendracht

Poden og jeg var i selskab med en flok kolleger i aftes inviteret ombord på det hollandske skib Eendracht. Det var et hyggeligt og afslappet arrangement med billige drinks og snak med den hollandske besætning.

Aftenen sluttede med et gigantisk musikledsaget fyrværkeri fra Limfjordsbroen. Her var alle sejl sat til til tonerne af bla. “We are sailing” og “Fireflies”. Virkelig virkelig flot. Da fyrværkeriet var slut sagde samtlige skibe tak for showet ved at tude i deres horn… det var så hårene rejste sig!

Folk stod på kajkanten som sild i en tønde, mens vi ombord havde  første parket.

Eneste malurt i bægeret denne aften… der var udloddet 110 billetter til arrangementet ombord på Eendracht. De var revet væk på et øjeblik og efterlod en alenlang venteliste… og alligevel var der kun 90 der mødte op. Synd og ukollegialt overfor de, der gik forgæves!

Mange flere billeder fra Tall Ships Race 2010 kan ses her

6 Comments

  • Deborah

    Dejlige fotos som altid og må have været så skønt at være med. Men jeg giver dig ganske ret. Hvor er det DÅRLIGT bare at blive væk, når så mange gerne ville have taget deres plads 🙁

  • Katrine

    Det får mig til at mindes mine “sømandsdage” på Oslobåden. Den lagde jo til på Kvæsthusbroen, men der blev bygget ny terminal ved Langelinie. Den dag den skulle indvies, kom Prinsesse Alexandra ombord, og sejlede med til den nye kajplads. Hele vejen fra Kvæsthusbroen og derud, tudede samtlige skibe i hornet, da vi sejlede forbi. Det var noget helt særligt!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *