Skod sommerferiestart…

Nå… det dur altså ikke, det der med at holde helt ferielukket… så skal vi ikke bare sige, at der kommer sporadiske opdateringer, mens jeg ferierer.

Min sommerferie startede i utide. Fredag morgen fik jeg en knytnæve lige i ansigtet… et trist budskab fra et menneske, som jeg holder meget af og som har stået mig meget nær. Det gjorde mig i bogstavligste forstand syg. Jeg skulle bare ud. Væk. Kaste op. Græde. Heldigvis har jeg gode kolleger, som hurtigt tog over og lod mig tage hjem.

Weekenden har været brugt på at slikke mine sår. Jeg har raset, skældt ud, undskyldt, pleaset, tigget, bedt… uden at få andet end tavshed som svar. Og det er jo også en slags svar. Eller noget. Så nu sidder jeg så her… med et iturevet hjerte og forsøger at hanke op i mig selv.

Engang fik han mig til at tro på, at han altid ville være der..!

Men jeg klarer mig også uden… selvfølgelig gør jeg det! Men hvorfor det blev nødvendigt forstår jeg ikke helt.