Hvad har jeg nu sagt???

Måske skulle jeg bare nøjes med at snakke om vejret…

– så kan jeg vel for fanden ikke komme til at fornærme nogen eller træde nogen over tæerne 😕

Arrrrgh..!

10 Comments

  • Mette

   Eller også er jeg bare, som en sagde til mig engang, hensynsløs ærlig… og det er ikke alle der kan kapere det!

   (måske skulle jeg lære liiiiige at tænke før jeg lukker munden op. “Nogen” vil garanteret mene det ville klæ’ mig 😉 )

 • Pia

  Godt være nogen synes du kan sige noget forkert, eller for meget eller bare på det forkerte tidspunkt eller noget. Men, jeg er denundelynme vild med dine ord, store som små. Så, selv om jeg er helt død i ord og blokken min holder laaaang ferie, så hindrer det mig ikke i lige at skulle forbi her og se om nye ord er kommet til:o))

  God sommer Mette

 • Vicki

  Som tilhørende den fintfølende del af befolkningen, vil jeg bare sige at den der føler sig trådt over tæerne, enten bliver voksen igen i løbet af kort tid, og vil indfinde sig snarest. Muligvis med et lille nyt lag elefanthud på tæerne.
  Den anden mulighed er at personen ikke tager sig sammen, og kan det så ikke være ligemeget?
  Jeg håber for din skyld at eventuel tilgivelse (nødvendig eller ikke) undkyldning (se forrige parantes) vil indfinde sig for Jer, og at den potte så er ude 🙂
  Så begræns dig endelig ikke til vejret, det kan kun ende med at blive kedeligt. Og det tror jeg ikke du er interesseret i. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *