Mandagslangsommelighed

To forhåndsregistrerede gæster har jeg haft i dag… hvoraf kun den ene er kommet! Er der noget at sige til, at dagene føles lange?

Gæsten, som er kommet, var så til gengæld dagens positive. En fyr fra et firma i Billund, som jeg har talt i telefon med flere gange end jeg kan tælle, og som har hjulpet mig lige så mange gange. En fyr med en utrolig behagelig stemme og med en engels tålmodighed (med mig i hvert fald). Jeg har aldrig tidligere mødt ham og som det tit sker, svarede han slet slet ikke til mit billede af ham. Ikke at det gjorde noget. Han var blot… anderledes!

Dagens anden positive… meget positive; min allersødeste og nu 47 årige 😉 ven i det klarupske dukkede uventet op i min pc til morgen. Jeg havde først ventet ham i morgen, så jeg blev ret glad da han pludselig var at se i “taleboblen” til morgen. Ret meget glad!

Kl. 17.30 starter poden og jeg, sammen med Tingbakkens andre mødre og døtre, på et Zumbahold, som er blevet oprettet i det lokale fitnesscenter. Det skal nok blive… øhhhh… underholdende 😉

Og så er der i øvrigt kun én time til jeg kan lukke og gå hjem!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *