Lidt lyspunkter. Lidt.

Firmaet gav i april mulighed for at vi som medarbejdere kunne købe it- og telefonudstyr til favorable priser som kompensation for multimedieskatten.

Vi har ventet tålmodigt. Jeg har ventet meeeeeget tålmodigt, for mens mine kolleger rundt omkring mig allerede har modtaget deres udstyr – eller har fået besked om levering nu på lørdag, har jeg ikke hørt en fløjtende fis.

Jeg ringede derind et par gange i dag, men fik den melding, at det “sikkert” skyldtes, at den Samsung skærm jeg havde bestilt var i restordre. Således beroliget fortalte jeg det videre. Fire af mine kolleger modtager deres bestilling på lørdag… en bestilling som inkluderer selvsamme skærm 🙁

Jeg ringede igen og fik samme besked! Måske var de løbet tør lige akkurat da de nåede til min bestilling.

Mens jeg kørte hjem ringede min mobil med et ukendt nr. Og da jeg kom hjem fortalte poden, at hun havde fået et opkald fra en mand, som ville ha’ fat i mig. Samme ukendte nummer! Jeg ringede op og det var fra firmaet, som tager sig af leveringen. Jeg havde simpelthen glemt, at opgive både mailadresse og mobilnummer i min bestilling og de havde derfor ikke kunnet kontakte mig.

Flot frk. Bech. Og så taler vi i øvrigt ikke mere om det!!!

Jeg får leveret mit udstyr lørdag og det falder på et tørt sted.

Min makker holder nemlig ferie de næste 14 dage. Og ikke nok med det… eller måske oven i købet langt langt værre. De to som gør arbejdsdagen lidt sjovere (for mig) er også taget på ferie.

SUK!

Men med en spritny bærbar i hænderne burde jeg kunne få de næste 14 dage til at gå. Snildt!

Og i morgen har jeg fri. Garnet skal trimmes, solen skal nydes og forhåbentlig kan en forlænget weekend lade batterierne en smule op, så jeg kan komme gennem de næste kedsommelige uger.

Nå ja… og i mellemtiden starter Tour de France også og vi er dermed klar med vores årlige kollegafight… en fight som jeg (blot som en sidebemærkning)  vandt sidste år😉

Støttestrømperne, mit DR TourManager hold, stiller selvfølgelig i stærkeste opstilling. Igen i år. Bare kom an!

5 Comments

 • Joan

  Den bærbar bliver du glad for.. Sådan en ejer jeg.. har dog lige fået puttet et par gb ram mere i.. ikke at det var nødvendigt, bare fordi jeg ku’ 😉

  Den er såååååå feeee’… elsker den..

  det eneste negative der kan siges om den er, at den er MEGA tung.. der er sgu ikke meget bærbar i den hehe.. men det opvejes af alt det andet..

  håber du får alletiders weekend.

  hilsner fra Rold

  • Mette

   Det er jeg glad for at høre.

   Jeg fragter kun sjældent min bærbare rundt og den er mest valgt fordi jeg ikke har noget sted til en stationær. Denne her kan lige lukkes sammen og sættes væk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *