Om lidt bli’r her stille…

Mens mor gør klar til at gå i seng, gør poden sig klar til fest.

Der har været dimission til aften med overrækkelse af eksamensbeviser og hele årgangen samles lige nu til en spontan og velfortjent afslutningsfest.

Nanna ved endnu ikke hvad hun vil, brænder ikke for noget specielt og har derfor valgt at fortsætte i 10. klasse på Løvvangskolen på den linje, der hedder medie og kommunikation. Et ekstra år at tænke sig om i. Nu er ansvaret for fremtiden nemlig pludselig helt hendes egen. Jeg kan råde og vejlede… men bestemme kan jeg ikke. Jeg havde købt en lille eksamensgave til hende og den fik hun med ordene “Alle dine drømme kan gå i opfyldelse, hvis du har modet til at forfølge dem

Om lidt bli’r her stille, om lidt er det forbi” sang vi til sidst… og det bli’r der… og det er det!

3 Comments

 • Deborah

  Jeg husker så udemærket, da det var mig selv. Det ér skræmmende, men på en eller anden måde overlever man jo 🙂 Som sagt før, du er heldig at have sådan en klog og smuk datter! Tillykke med hende!

 • Jimmy

  Tiden går og utroligt at den bette lort nu er ved at være en voksen kvinde, syntes ikke det er så lang tid siden at hun bare var lille Nanna:o) tillykke med eksamen.

 • Katrine

  Hvor ville jeg dog ønske, at jeg havde Nanna’s alder, min erfaring og Angelina Jolie’s udseende(og mand!!!!!!!)….. SUUUUUKKKK!!

  Istedet sidder man her, og har fattet livets alvor. Gid Nanna har det sjovt mange mange år endnu!!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *