Så gik der hul på himlen…

Regnen siler ned over Vodskov og desværre nåede jeg ikke ud med den rødhårede inden der gik hul. Søndagmorgendovenskab forhindrede mig i at komme afsted, så jeg er selv ude om at jeg måtte iføre mig både regntøj og gummistøvler til at holde den værste vand ude.

Poden forbereder sig tirsdagens mundtlige engelsk eksamen, mens jeg tusser lidt rundt og ordner nogle praktiske ting. Et bad skal jeg vel også ha’, for jeg har en aftale senere.

I eftermiddag drager vi nemlig på besøg i Jimmys hvalpekasse. Han har to kuld hvalpe liggende og det er – som altid – min opgave at fotografere og efterfølgende opdatere kennelens hjemmeside. Og hvem gider ikke lige stikke næsen ned i sådan en lækker hvalpepels… jeg gør 🙂

3 Comments

 • Deborah

  Ja sådan en opgave siger man ikke nej til. Jeg gad også godt en kurvfuld hundehvalpe, men jeg har en fold fuld af føl, jeg skal have fotografeet igen snart, og det er lige så godt 🙂

 • Monica

  åh – jeg ville komme hjem med… en,to, mange! men det går jo virkelig ikke! her på fyn regner det også, så jeg har også en aftale med noget regntøj noget…:o)

  • Mette

   Hvalpene er vidunderlige, men det er heldigvis ikke en race der overhovedet passer til mit temperament, så jeg kan godt “styre mig” 🙂

   Imorgen bli’r det bedre – meget bedre – heroppe. Med sol og varme! Og jeg har kort vagt og kan gå når jeg lyster 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *