Noget af en påstand…

Det har ellers været så som så med kaffen her i dag (ja altså… det ikke fordi jeg har oplevet noget af det andet heller ;-)). Hver eneste gang jeg har lavet en kop og sat mig for at nyde den, er jeg blevet forstyrret, ikke haft tid til at drikke den eller er faldet i søvn så den er nået at blive kold 😕

Nu er der faldet ro på og måske kan jeg opnå at drikke en hel kop kaffe og spise et stykke godt brød med brie – uden yderligere afbrydelse.

Jeg har ikke bare en men hele to rødhårede liggende under sofabordet. En ½ år gammel hanhvalp og så Arabella selvfølgelig. Der har været liv og glade dage de sidste par timer, men nu er luften gået ud af ballonen og de snorker begge højlydt.

Det har været hektisk fra morgenstunden – med to fotoopgaver, afbrudt af en hurtig tur ind til Aalborg for at få garnet trimmet, en endnu hurtigere tur på job for at hente regnslag, et par feberredninger med reparation af et klovnekostume og levering af glemte sager. Så skulle jeg pludselig være barnepige og sådan er det gået slag i slag… ikke meget afslapning på den her fridag.

Jeg tager revance i morgen… i hvert fald med kaffen!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *