HTC Desire

Hmmm… jeg havde jo sådan set været helt 100 på, at jeg skulle have mig en iPhone, når nu firmaet udbød den sammen med en masse andet it-udstyr som kompensation for multiemedieskatten. Men det er ikke iPhone, jeg har bestilt. Den kunne ikke købes uden et hundedyrt abonnement og det gad jeg ikke hænges op på…

– i stedet har jeg bestilt sådan en svend… HTC Desire

Derudover har jeg bestilt en bærbar med stor lækkerhedsværdi, så nu kan det altså kun gå for langsomt med den levering 🙂

4 Comments

  • Jens Larsen

    Jeg ved ikke hvilket abonnement du har, men det kan hurtigt vise sig, at blive meget dyrere end det abonnement der følger med iPhone, hvor der sikkert var “fri data” tilknyttet..

    Alene det at åbne Ekstra Bladets hjemmeside, kan koste 16.- i data på sån en karl du har valgt..

    Bare så du ikke får en pludselig overraskelse 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *