H som i hæsblæsende

Hvis jeg havde troet, at mit nye job var et, hvor man kunne sidde og lurpasse, så må jeg absolut tro om igen.

Hele dagen ankommer der gæster. De skal udstyres med gæstekort, nøgler, vejbeskrivelse, netadgange, telefonnumre. De skal guides de rigtige steder hen i huset, der skal bookes mødelokaler, der skal ringes efter ledsagere, bestilles taxa’er. Der smiles og siges velkommen og farvel i et væk – og meget tid til at sidde lige så stille med mine gamle opgaver, snakke med kolleger eller chatte med bedste vennen er der ikke.

Jeg kunne starte på det mad, klare den rengøring, ordne den tøjvask… jeg kunne… men jeg sidder bare og venter på, at den summen jeg har i hovedet stille skal forsvinde og roen falde over mig. Det andet når jeg nok… måske… måske ikke!

Og i morgen er der atter en dag. H som i hæsblæsende!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *