Hellere undvære end nøjes med..!

Det var sgu alligevel en tand for underligt… det der netdating halløj. Arjmen altså, hvis I så nogen af de mails jeg har fået… der sidder folk, i dette tilfælde mænd, og gemmer sig bag nogle anonyme profiler og sender underlige mails rundt. Creepy! 

Jeg ved godt at det virker for nogen, at der faktisk er mennesker, der har haft held med at finde en dejlig livsledsager af den vej. Jeg tror bare, at jeg er sådan indrettet, at jeg foretrækker at møde folk IRL.

Da mit medlemskab i dag skulle fornyes, valgte jeg derfor at trykke på “slet min profil“.

Jeg tror på, at han en dag lukker øjnene op og kigger ned… ham der kan matche mig!

Indtil da venter jeg bare videre… og nyder mit vilde og misundelsesværdige singleliv 😉

6 Comments

 • Lars

  Jeg har opgivet det netdating for længe siden. Selv om jeg har billede på min profil får jeg kun tilbud fra kvinder fra langt øst på. Samtid er teksten en dårlig oversættelse fra google. Jeg tror at lige pludselig så er hun der. Indtil da så klare jeg mig fint.

 • Mette

  Jeg tror på, at “han” pludselig en dag, hvor jeg mindst venter det, dumper ned i min turban – uanset hvad jeg gør og hvor mange datingsider jeg frekventerer.

  Og jeg har tid at vente… herregud jeg er jo ung yngre endnu 😉

 • Deborah

  Mette, du har givet op ALT for hurtigt. Du skal “kysse” mange frøer, og jeg ved så ikke, om du har sprunget ud i at møde dem IRL, men det er jo først der, du kan være helt sikker. Du får nok nogen “nitter” – mange faktisk, men du kan jo også være heldig – ikke? Jeg tror da også, at du finder “ham” også uden netdating, men det gør jo ikke noget at skubbe lidt på processen? Jeg har ihvertfald tænkt mig at have så mange muligheder åben, som vel muligt.

 • Henny

  Ja, jeg mødte jo min ægteviede på nettet for godt 12 år siden. Det var nu ikke på et datingsite, og der var heller ikke noget kæresteri til vi sås IRL, men så sagde det også bang! Så nyd du bare din singletilværelse, sådan en har skam også sine gode sider. Men derfor kan man jo godt være åben for de chancer, tilværelsen måtte kaste i ens retning.

  Men bortset fra det, så tror jeg rda roligt, man kan gå ud fra, at hvis en person er klam på mail, så er h/n det ikke mindre IRL.

  • Mette

   Jeg er åben for alt og var det også for netdating… men må også erkende, at det nok ikke lige var i det forum, jeg skulle møde min næste kærlighed 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *