Knus mig her og knus mig der

Jamen altså… jeg har fået rigtig søde breve fra rigtigt søde mænd, som synes min datingprofil lyder interessant. En mente oven i købet, at jeg var kvinden i hans liv. Men for pokker… når de så slutter deres brev med “knus” eller endnu værre “knus og kram”, så er jeg bare stået af…

Poden knuser til højre og venstre… det gør de i den alder… men i min verden er det et intimt ord og et jeg kun bruger ganske sjældent og til de ganske sjældne. En lille håndfuld er max, der “nyder” den gestus fra mig – både i ord og handling. Jeg kommer til at stritte over det hele, hvis nogen vil knuse, som jeg ikke føler har den intimitet med mig og det gælder også i et brev fra en tilfældig mand.

Kald mig bare underlig, men jeg kan ik’ gøre for det! Hvad er det hun siger… prinsessen i Klodshans…

 “Duer ikke!” sagde Kongedatteren. “Væk!”
 

(og problemet er så også, at jeg faktisk har mødt Prinsen – og at han er svær at matche)

8 Comments

  • Mette

   Og så fra nogen man slet ikke kender. Om det i det her forum er for at virke smarte og unge, eller indladende ved jeg ikke – men det virker ikke på mig 🙂

 • Marianne

  På mit arbejde skriver man faktisk KH i mails – men jeg tror det er en del af et ‘tal pænere’ til hinanden projekt der var på et tidspunkt.

  Knus, kram og kys er kun til mine nærmeste veninder, familie og kæreste 🙂

  • Mette

   Vi har autosignatur på jobbet og det er “med venlig hilsen” og derefter alle relevante oplysninger: navn, stillingsbetegnelse, telefon, mobil, fax osv.

   Og den bruger jeg, medmindre jeg kommunikere privat med en på jobbet!

 • Deborah

  Jeg ser ikke noget ondt i at sende nogen en kærlig hilsen. Et knus kræver lidt mere. Man kan vel godt sende noget godt ud i en verden, der er så træls til tider. Men jeg skriver det da kun, hvis jeg absolut mener det og ikke til alle, men ganske ofte. Indrømmet, jeg føler efterhånden også det er svært at skelne og føler mig nærmest som en “kold skid” de gange, jeg så holder mig til “venlig hilsen” 🙂

  • Mette

   Jeg er faktisk også sommertider i tvivl… så det bliver tit til “stor hilsen” eller “:-) fra Mette” eller lign. netop, som du skriver, for ikke at virke som en kold skid!

   Men “knus” – de kan tælles på én hånd dem der får den!

 • Helle K.

  Jeg forstår dig, jeg hader også, at man skal sende knus, kram eller kærlig hilsen til hvem som helst 🙂
  På mit gamle job var der en, som havde “kærlig hilsen” som fast hilsen på sine mails – jeg blev altid totalt forvirret, selvom jeg vidste, at det var en fast hilsen til alle – jeg smider ikke mine kærlige hilsner i grams 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *