Mission accomplished

Operation Påskeglad er fuldført og pakken sendt. Jeg nåede det. Ganske som lovet. Jeg håber min pakke falder i smag, når den havner på den anden side af bæltet.

Jeg har i øvrigt ikke selv modtaget noget – men det er jo heller ikke helt påske endnu – og måske er min påskehare bare lige så sent ude, som jeg selv er.

Udover at påskepakken blev klaret, fik jeg også trimmet stålbørsterne. Tiltrængt, hvis du spø’r mig. Derefter aflagde jeg Friis et besøg og det var ganske som forventet ikke den store oplevelse. Det er bestemt et flot center, men meget fornyelse er der ikke at hente i de forretninger, der ligger der inde.

Turen hjem gik inden om “Nadias sandwich” og på den måde var der nem og sund aftensmad til poden og jeg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *