På den anden side…

To stk. Pinex og to timer senere kunne jeg igen kalde mig menneske. Det lykkedes desværrre ikke at genkalde mig nattens drøm, men (…) er så ofte en del af mine tanker, så det er nok ikke usandsynligt, at vi igen følges ad på natlige eventyr.

Solen tittede frem mellem træerne i skoven og og en times travetur i den friske luft tog den allersidste rest af det tunge hoved. Vi kom rigtig tæt på 3 græssende rådyr, men desværre kan den rødhårede ikke trække vejret lydløst… så vores tilstedeværelse var hurtigt røbet og væk var de!

Poden var forbi og fortalte levende og med store armbevægelser om gårsdagens knallertkøretimer. 

Nej – nej – nej… havde kørelærerens sukket i øresneglen flere gange under kørslen. Hvis hun synes de gældende regler er idiotiske, går hun da bare sine egne veje… hvem har hun da arvet dét fra 😕

Hun skal af sted igen mandag og tirsdag og så skulle det knallertkørekort være hjemme. Hun bliver køreklar den 15. april, hvor hun fylder 16 og en knallert er det absolut eneste, der står på ønskesedlen. Eller scooter som det nok hedder i dag…

Resten af søndagen skal tilbringes i selskab med Flammen og Citronen som TV2 sender NU. Jeg har godt nok set den tidligere, men det er en af de film der sagtens tåler en gentagelse.

God søndag – det der nu er tilbage af den 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *