Lidt at glæde sig over…

Vi nåede langt fra op på de lovede 16-17-18 grader i Nordjylland, men mindre kan også gøre det. Og bli’r det overhovedet ret meget mere foråragtigt end udsprungne krokus med besøg af en fed og ihærdig brumbasse…

6 Comments

 • Rikke

  Tja, en 12 timers arbejdsdag, satte desværre en kæp i hjulet for at nyde de flotte varmegrader og det skønne forårsvejr. Men jeg mødte til gengæld en kæmpe skrubtudse på min aftenvandring med de røde, og den fik smilet frem for mig, lige så meget som humlebien gjorde for dig. Lyden fra tudserne, er virkelig forår, specielt her på kanten af søen 🙂

  Rigtig god ferie forresten. Husk at nyde og lade op 🙂

 • Anders Dahl Tollestrup

  Fedt skud, Mette !

  Lader til hummelbien er gået “All-in” 🙂

  Rigtig god ferie – jeg vil også nyde min under varmere himmelstrøg; 14 dage i Bella Italia med masser af spændende motiver vi ikke lige møder til hverdag.

  Buona Pasqua, mia amica!
  /Anders

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *