Udearbejdende

06.45 bliver jeg afhentet og kørt til lufthavnen. Arbejdsdagen, en lille kort en af slagsen, skal tilbringes i vores hovedstadsafdeling. Mødet jeg skal til, varer fra 10.00 – 13.30. Men med transport når jeg alligevel op på en almindelig arbejdsdag… godt og vel endda. Flyet hjem afgår kl. 15.00 fra Kastrup og jeg forventer at lande på matriklen igen kl 16.15… hvis Gud og Norwegian vil.

Jeg har allieret mig med en god bog og sprød musik til ørene… og kommer på den måde helt sikkert til at skille mig ud blandt slipsedyrene og alle de lyserøde avissider… min transporttid skal bruges fornøjeligt og ikke på tunge erhvervsartikler og lange kollonner med aktiekurser. Heldigvis.

Go’ dag til jer!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *