T for…

T for tirsdagstristhed og Tell me why I don’t like Tuesdays.

Lige specielt dén her tirsdag har været sej at komme gennem. Jeg har kedet mig bravt hele dagen… bevarmigvel, jeg har skam haft arbejde nok, men jeg har bare ikke gidet at gå i gang og da jeg kom hjem, lå poden oppe under dynen og led af samme tirsdagstræthed.

T for træghed. T for træthed. T for tror vi går tidligt i seng!

2 Comments

  • Charlotte

    T for tosomhed … T som i timing at i rammer tirsdagstrætheden sammen … T for tætte dyner … T for tiltrængt hvile… T for te af den varme slags… T for den tænkning, at tirsdag snart er ovre og I kan se frem til O som overdreven overskuds onsdag…
    God aften til Jer begge og den rødhåret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *