Dyrlægepriser

Jeg har truet Arabella med, at dette bliver hendes sidste løbetid og jeg have en ide om, at hun skulle steriliseres allerede inden måneden var omme.

Det ville passe storartet sammen med min påskeferie, men en samtale med sygeplejersken på dyreklinikken fortalte, at det optimale tidspunkt er ca. to måneder før en løbetid… nå, okay, jamen så må vi jo vente til sommer.

Ved samme lejlighed forhørte jeg mig om prisen og måtte lige synke en ekstra gang… det koster 4.200 kr. Det synes jeg saftsuseme er dyrt og jeg har derfor brugt lidt tid på at google mig til priser rundt omkring. Det er ikke specielt nemt at finde nogen dyrlæger, der reklamere med priser overhovedet, men de få jeg kunne finde ligger i det leje… fra ca. 3.600 og helt op til 4.900… og jeg som havde regnet med 17-18-1900 kr. Jeg blev klogere. Jeg tror det er fordi, jeg sammenligner med, da vi fik vores gamle hanhund kastreret – men det er en helt anden operation, forstår jeg nu.

Nå, jeg tygger lige lidt på det. Og måske kommer jeg til penge, når Patientforsikringen får fingeren ud og tilkender mig en erstatning på ½ million. Eller noget 😕

6 Comments

 • Christina Hansen

  Hej Mette 🙂 Syntes ikke det lyder af meget når hun er sådan en stor hund – gav selv 4500kr for min 14kg´s hund og det var også med “special price” :o( Jeg var dybt chokket men det skulle gøres. Men det er det bedste jeg nogenside har gjort for min hund, hun er blevet så meget mere glad, livlig og imødekommen.

  Mange hilsner Christina

 • Trine med hundene

  Se her er et emne jeg ved en del om eftersom en stor del af min årsindkomst ligger spredet rundt hos div. dyrlæger… Jeg gav 3000 kr. for at få Jazzzmin steriliseret men det er også fordi jeg er “storkunde” at jeg for det til “special price” :0/

  Når du så “piver” over “skallede” 4000 kr. så kan jeg fortælle, at jeg kl. 15 idag blev 11.356 kr. fattigere… Ida fik taget et stykke af ganeseglet af samt et godt stykke af begge næsebor. Endvidere kunne en gastroskopi fortælle at hun havde mavesår og en lang behandling venter forude…. SUUUUK…..

  • Mette

   For pokker Trine… det lyder slemt, både for Ida og for tegnebogen. Forhåbentlig har du hende sygeforsikret, så du kun skal dække en lille del af den regning.

   Arabella er forsikret men desværre kan man jo ikke få dækket en alm. sterilisation, når der ikke er medicinsk grund til den.

 • Heidi

  Uh, ja det er en dyr fornøjelse at få sin hun steriliseret. men det er jo endnu dyrere hvis hun skulle få en livmoderbetændelse. Så koster det kassen..

  Jeg har arbejdet på et dyrehospital lidt uden for århus
  Og jeg kan kun sige at det er vigtigt at forhøre sig når man får priser om det er inklusiv smertebehandling, vædsketerapi antibiotika mm. der er mange der ikke smertebehandler og tager ekstra for div, piller og når stingene skal fjernes. så sørg for at få hele prisen.

  Derudover ville jeg altid bruge den dyrlæge jer er tryg ved. og ikke spare penge på lige netop en så stor operation.

  Held og lykke med foretagendet.

  heidi

  • Mette

   Jeg har brugt den samme dyrlæge altid og har 100% tillid til ham. Jeg kunne ikke drømme om at lade prisen komme imellem os – men derfor var det alligevel rart at konstatere at priserne ligge deromkring.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *