Andre boller på suppen…

Poden piver ad pommeren til, når hun skal tage bussen til Langholt, hvor hendes hest står opstaldet. Det er vel omtrent 5-6 stoppesteder herfra, varer kun ganske kort og bussen holder lige foran gården. Alligevel synes hun, at det nærmest er uoverskueligt. At det ta’r en evighed. At buschaufførene er skumle. At…

I morgen skal hun til Ulsted. Også med bus. Og vi taler ikke engang om Ulsted City… vi taler langt-ude-på-landet-uden-for-Ulsted-agtigt. Men piver hun over dét..? Nej nej, overhovedet ikke. Ikke et eneste surt eller negativt ord er faldet i den anledning. Problemerne går mere i retning af, hvilket tøj hun skal have på, hvordan håret skal sidde, osv.

Der er vist en ung Hr. Enevold, der trækker i den anden ende 😉

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *