Helt ærligt…

– er man ikke et utaknemmelig skarn, hvis man er tvær og negativ i sådan et knaldhamrende flot vejr?

6 Comments

 • Deborah

  Hold op et flot billede. Jo man skulle være et skarn. Jeg er også så glad for, at jeg fik taget mine fotos i Dyrehaven den dag, hvor vejret var så flot. Det har det stort set ikke været siden. Solen har lige vist sig idag, men det var dælme et kort visit.

  • Mette

   Vi har haft det mest vidunderlige vejr hele dagen. Temperaturen satte desværre sine begrænsninger ellers kunne jeg have været ude hele dagen!

 • Rikke

  Det er simpelthen fantastisk. Fik et par timer i skoven med de røde, og vi nød det hele banden. Faktisk er jeg glad for vi ikke mødte nogen på vores tur, for det må egentlig se lidt dumt ud, at man bare går der for sig selv med et kæmpe smil på læben. Men altså, det bringer da smilet frem, når solen skinner og fuglene synger som de gjorde idag 🙂

  • Mette

   Vi kan desværre endnu ikke komme i bakkerne – der ligger simpelthen for meget sne, men vi har en fin tur rundt – privatvej – hvor der tidligt bliver ryddet.

 • Lotte

  Vil give dig ret,har lige været afsted med Marolle & Elliott.Herlig tur ,sol og minus grader.Men virkelig flot,selv i midtbyen.
  Knus Lotte

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *