Koldt allevegne

Somom vi ikke allerede have nok, så drysser sneen faktisk stille ned over Vodskov lige nu, og der er tissekoldt udenfor.

Vejrudsigten lovede ikke forår henne om hjørnet. Tværtimod synes jeg, at jeg hørte ordene isvinter og snestorm! Meget passende egentlig, når vi om en uges tid går på vinterferie.

Det er ikke kun vejret der er koldt, også på jobbet er der lukket for varmen. I morgen skal jeg til en slags jobsamtale. Omstruktureringer internt i min afdeling har gjort, at der skal flyttes rundt på nogle ressourcer. Måske er det mine… måske ikke! Jeg gør, hvad jeg kan for at beholde de positive briller på – både når det gælder vejr og job – for det er jo i virkeligheden ikke sikkert, det bliver en forringelse.

Uvisheden er sådan set det værste.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *