Smæk fornærmet

Den rødhårede er sur. Skide sur. Og har været det i et par timer. Poden og jeg gik nemlig i aktion og klippede hendes negle. Hun kigger ikke på mig. Ligger med ryggen til og hovedet vendt mod væggen.

Hun hader at få klippet de negle, men når man færdes på blødt underlag det meste af tiden, er det desværre en nødvendighed indimellem. Kunne man endda bare gi’ hende et sovemiddel eller lign. så man kunne gør det, mens hun var bedøvet… men det må jeg heller lade dyrlægen om og det er vist desværre en bekostelig affære, hvis hun skal pacificeres hos ham hver gang hun skal have klippet negle.

Jeg bliver ikke tilgivet før hendes mad bliver serveret 🙂

7 Comments

 • Susanne

  Og skulle han se godt ud også, så gør det jo heller ikke noget 😉

  HUSK ikke at ligge bæstet fra dig INDEN den er stoppet helt – det kostede mig en sofapude, da min handymand fik den ide. Jeg kan så fortælle, at det ikke hjælper, bare at vende puden 😉 det bliver opdaget…

 • Susanne

  Hej Mette

  Sagen er at finde en handyman, der er indehaver af en Dremel. Man kan nemlig holde neglene kortere ved at slibe dem – det får nerverne til at trække sig tilbage. Agnes hadede også at få klippet negle, for et godt ord – men da jeg sidste sommer afprøvede Dremelen på hende, kunne jeg gøre det helt alene og uden hjælp til af fastholde kommoden i kvælertag 😉 Bruger det også på boxerne og det fungere super – de vil heller slibes, end klippes.
  Held og lykke.

  Udstyret ser sådan her ud:
  http://www.dremeleurope.com/dremelocs-dk/Product.jsp;jsessionid=35DDE12D7D670A83E47EF1DCDB638A25?&ccat_id=470&prod_id=300

  mange hilsner
  Susanne

  • Mette

   Jeg laver fluks en kontaktannonce: Handymand MED Dremel søges 😉

   Jeg prøver da lige at høre mine håndværkerkolleger om ikke de skulle være i besiddelse af sådan et bæst.

 • Deborah

  Det med at få klippet negle er heller ikke populært her i huset. Garbo’s er i princippet for lange, og førhen kunne jeg med temmelig meget magt, og noget snilde, klippe dem. Nu er hun 17 år lige om lidt, og hun bliver simpelthen så splittende rasende, at jeg er bange for hun får et hjerteanfald af raseri. Så jeg lader dem være, og det er ikke, så hun ikke kan gå ordenligt eller noget.

 • Rikke

  Kender det kun alt for godt. Bulder-dyret lister af, bare jeg tænker på at hente saksen frem, mens begge tøser tager det med en knusende ro. Men ham ! Pyha, han kan være sur nærmest i flere dage, hvor han går og skuler til både mig og skuffen med saksen 😉
  Troede faktisk det var et hanhunde-syndrom, for det plejer at være dem jeg bøvler med 🙂

  • Mette

   Vores gamle Otto stillede sig pænt op og løftede poterne en af gangen og lod os klippe. Hvor imod de to damer bliver helt hysteriske – så min opfattelse er helt modsat din 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *