Weekendmorgen

Efter at have være på marken med den rødhårede kan jeg konstatere, at Kong Vinter endnu ikke har sluppet sit tag. Over Nordjylland skinner vintersolen fra en klar himmel, mens kulden stadig bider i kinderne.

Poden sover endnu… men ikke ret meget længere. Der skal gøres klar til fødselsdagsfest og kender jeg hende ret, kan der sagtens gå et par timer med det.

Jeg har lovet fødselaren at medbringe mit kamera… jeg havde overvejet det selv og så forkastet tanken igen. Jeg er altså ikke ret god til, at gå at stikke mit kamera op i hovedet på folk – det gælder både folk jeg kender og folk der er mig totalt fremmed – som langt den overvejende del af de 100 gæster i dag, må siges at være. Men nu er jeg blevet bedt om det, og så må jeg jo tage mig sammen og bryde den lille grænse for mig selv!

… poden skal op – og slæbes nedenunder til et morgenbord med alt hvad dertil hører.

God lørdag til jer 🙂

5 Comments

 • Monica

  fantastisk billede! min lalleglade bullmastiff Bundy på 16 mnd ville elske at møde den rødhårede – han er selv lidt rødhårs-agtig… :o) kan lige forestille mig de to tumle rundt i sneen.
  Monica

 • Susanne

  åhh altså det er jo en gentagelse hver gang fra min side.. jeg elsker den hund, hvis en dag skulle møde en af samme race vil jeg straks falde på knæ og tage hundens kinder mellem hænderne og bare kysse der ud af…

  sender dig lige en tanke ang. et andet indlæg.. jeg kender også godt den tiltider meget fæle dyreverden

 • Rikke

  Ja, det er koldt, men yderst smukt derude. Har været en tur omkring søen med de røde, og det var nu en lidt blandet fornøjelse, som nok kommer til at koste lidt ømhed og blå mærker. Til trods for det, ville jeg nu ikke have været turen foruden 🙂
  Kan I have en god fest, og pøj pøj med den grænseoverskridende opgave 😉

  Rigtig god weekend 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *