Jeg har et godt tilbud til dig…

Som nævnt i indlægget omkring Ben’s bratte afrejse fra Vodskov, er hundeverdenen ikke altid et sted, der er rart at være. Ondskabsfuldheder, intriger, sladder, ævl og kævl er hverdag, når man bevæger sig i den verden, som lidt mere end blot almindelig hundeejer. Jeg mistede lysten for nogle år siden og meldte mig helt ud…

I dag har den så vist sig fra sin varme og betænksomme side. To mennesker, uafhængig af hinanden, har ringet hertil for at få min eksmands telefonnummer. Begge med et tilbud til ham!

Jeg er spændt på at høre udkommet af de samtaler, når vi mødes til fødselsdag senere på dagen…

3 Comments

 • Deborah

  Tro mig hesteverdenen kan også være noget “alternativ” til tider, men til gengæld er der altså lige så mange RIGTIG søde og dejlige mennesker også, som gør det, det hele værd.

  Jeg troede din ex havde købt Ben, og kender ikke helt konceptet, men jeg håber, hanf år en god ny aftale uanset.

 • MissMuffin

  Min mor opdrætter jo Shar Pei, jeg havde heller aldrig drømt om at hundeverdenen var så fuld af intriger, før hun begyndte at bevæge sig rundt i den…
  Det synd for den lille hvalp, bar sån at blive kastebold mellem alle mulige pga. en dum opdrætter. Jeg håber, at en af dine kontakter har et godt tilbud, så Arabella kan få sig en ny ven:)

 • Gitte

  Kender kun alt for godt hvor slemt det kan være også i den verden…
  Håber at der snart er gode nyheder.

  Ha’ en rigtig god fest og weekend.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *