Side 9 hunden

En af dem de andre ikke må lege med…

Nanna og jeg har brugt eftermiddagen i selskab med Jimmy og hans hunde. Det er en både morsom og svedddryppende affære, at få opgaven med at fotografere hans hvalpe – og det gælder i øvrigt både for handler og fotograf… jeg har ikke nerver til det her… hylede han hvert 2. minut 😉

Det kan godt være en bordeaux hvalp er livlig… men det er absolut intet mod den energi, der er i en amstaff. Det er ganske enkelt fuldstændig umuligt at fotografere dem medmindre de bliver holdt fast. Man kan ikke – som i overhovedet ikke – nå at fange dem i linsen, hvis de bare får lov at løbe løs.

Jeg bliver helt svedt bare ved tanken om at skulle leve med sådan et energibundt.

I Langholt bliver en spade kaldt en spade, sådan er det bare. Og det er på mange måder dejligt befriende. Nok er Jimmy en rod, men i dag gjorde det mig rigtig glad, igen at få bekræftet, at han også er mig en rigtig god ven… og dem kan man ikke få for mange af.

3 Comments

 • Rikke

  Hmm, det er da vist ved at være op over hvis man skal nå at opleve Jimmy´s energibundter, i hvert fald hvis det skal være et helt kuld hvalpe. Synes jo de er vildt skønne, men har det som dig; der er alt for meget kul på.
  Men hundehvalpe kan man jo altid kramme, og dem her hører til i den specielt dejlige ende 🙂

   • Rikke

    Det tror jeg gerne, har ikke indtryk af at han er typen der lider i stilhed 😉
    Men ud over det, så kan man vel ikke undgå at have en mening om den, når man står med én af de racer der kom på listen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *