Side 9 hunden

En af dem de andre ikke må lege med…

Nanna og jeg har brugt eftermiddagen i selskab med Jimmy og hans hunde. Det er en både morsom og svedddryppende affære, at få opgaven med at fotografere hans hvalpe – og det gælder i øvrigt både for handler og fotograf… jeg har ikke nerver til det her… hylede han hvert 2. minut 😉

Det kan godt være en bordeaux hvalp er livlig… men det er absolut intet mod den energi, der er i en amstaff. Det er ganske enkelt fuldstændig umuligt at fotografere dem medmindre de bliver holdt fast. Man kan ikke – som i overhovedet ikke – nå at fange dem i linsen, hvis de bare får lov at løbe løs.

Jeg bliver helt svedt bare ved tanken om at skulle leve med sådan et energibundt.

I Langholt bliver en spade kaldt en spade, sådan er det bare. Og det er på mange måder dejligt befriende. Nok er Jimmy en rod, men i dag gjorde det mig rigtig glad, igen at få bekræftet, at han også er mig en rigtig god ven… og dem kan man ikke få for mange af.

0

3 Comments

 • Rikke

  Hmm, det er da vist ved at være op over hvis man skal nå at opleve Jimmy´s energibundter, i hvert fald hvis det skal være et helt kuld hvalpe. Synes jo de er vildt skønne, men har det som dig; der er alt for meget kul på.
  Men hundehvalpe kan man jo altid kramme, og dem her hører til i den specielt dejlige ende 🙂

   • Rikke

    Det tror jeg gerne, har ikke indtryk af at han er typen der lider i stilhed 😉
    Men ud over det, så kan man vel ikke undgå at have en mening om den, når man står med én af de racer der kom på listen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *