Hunter til salg

For ganske kort til siden købte jeg disse her flotte sorte Hunter Regent gummistøvler. Jeg har bare et lille problem… de er for smalle i skaftet. Jeg kan sagtens passe dem, men jeg kan ikke have bukser inden i og så forsvinder fidusen med et par gumistøvler, når formålet med dem er, at lufte hund i al slags vejr.

I stedet for bare at sætte dem ind bag i skabet, sælger jeg dem nu videre.

Black Regent Gloss er den nyeste gummistøvle fra Hunter, i skinnende “glossy” look, med neopren foer og i nyt smart design. Gummistøvlen er produceret i lækkert naturgummi med solid skridsikker sål og foeret med Neopren, der gør den ekstra lun til de koldere måneder.

Jeg har haft dem på én gang. De leveres i original kasse og er lige så fine som et par sprit nye.

Prisen er kr. 499,- + porto

Støvlerne ER solgt!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *