Feel good lørdag…

Hvis jeg manglede søvn i går blev den indhentet i nat. Godt og vel endda. Jeg plejer ikke at sove ret længe, men jeg vippede ikke med et øje før min telefon bimlede med en fødselsdagsreminder…  så 10-11 timer er det blevet til i nat. Og det var tiltrængt.

Kort tid efter ringede min telefon med en besked fra en ven… uden at gå i detaljer, det bliver for privat, vil jeg bare udtrykke stolthed over min søde datter og hendes store betænksomhed. Det gjorde mig glad helt ned i maven og bekræftede mig i, at hende kan jeg godt være bekendt at sende ud i verdenen.

Sneen er faldet stort set siden i går og alt er så smukt og friskt derude.

Foderbrættet fyldes dagligt, for med så meget sne, har småfuglene mere end svært ved at finde føde selv. Nu sidder de derude i stort antal og mæsker sig i forskellige frø og nødder, mens jeg kan nyde aktiviteten fra mit sofahjørne.

I går var jeg stort set ikke udenfor en dør og tasken med tandbørsten og det varme tøj, jeg have pakket til nytårsaften står stadig smidt ude i bryggerset og vidner om en dag uden nogen former for aktivitet.

I dag skal være anderledes… i dag skal den rødhårede og jeg ud og have motion og røde kinder. Vaskemaskinen er startet på sin aktivitet, og der gøres klar både her og der til hverdag og arbejdsdag efter 14 dages driverliv. 

Hav en dejlig lørdag!

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *