Refleksion eller ej

Sidste år ved denne tid udtrykte jeg mig således

Jeg har ikke den fjerneste lyst til at reflektere over året, der er gået. Det har været et l**** år, rent ud sagt! Det skal glemmes hurtigst muligt – og der er kun én vej… ”gerade aus”!

2009 blev bedre – heldigvis – og alligevel synes jeg, at jeg ganske ofte gennem året befandt mig på vej op ad bakke.

Der var mange ting, jeg kunne ha’ gjort anderledes, mange ting jeg kunne ha’ undladt at sige, undladt at gøre… men det hjælper ikke at ærge sig set  i bakspejlet. Det er for sent at lave om. Og jeg har jo lov at håbe, at 2010 bliver vendepunktet. For mig. Jeg vil i hvert fald gøre mit.

Jeg kom glad og positiv ind i det… så starten kunne ikke ha’ været bedre. Måske er det nu, det lykkes for mig!

Kryds lige fingre, ikk’..?

Fordi jeg selv kan og vil 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *