Dagen derpå…

Nytårsaften udviklede sig meget anderledes end forventet… men afgjort til den positive side.

Der var dejlig mad, rigeligt at drikke, larmende latter og kærlige drillerier.

1000 tak fordi jeg fik lov at være en del af det.

Sove kan jeg aldrig efter sådan noget festivitas, så nu er jeg flyttet ned på sofaen, med min dyne og fjernbetjeningen i hånden… måske kan jeg finde et program så kedeligt, at jeg kunne få et par timers søvn. Plejer der forresten ikke være skihop 1. nytårsdag… fra Garmisch Partenkirchen… det ville da være en klar kandidat som noget søvndyssende.

Godt nytår til jer – håber I kom godt og sikkert ind i det!

2 Comments

 • Mette

  Nanna tog Arabella med til nytårsaften og jeg har først lige fået hende hjem. Hun har vist haft en hård aften i går, for hun er sørme træt og behøver vist ikke mere motion i dag.

  Også godt nytår til dig 🙂

 • Rikke

  Åh ja, det kunne være man skulle følge dit eksempel.. Men okay, jeg har lige en bag der skal tøes op, inden jeg kan få ro ! Basse stod op til sædvanlig tid, og kunne kun motiveres til en time ekstra, før vi begav os ud i det stille vinterlandskab. To timer blev det til, men nu er han og tøserne også travet trætte, så mon ikke jeg så kan få fred, i hvert fald nogle timer 😉

  Rigtig god nytår, og dejligt at høre, at du kom godt ind i det 🙂

  Knus fra Klejtrup

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *