Røde kinder og blåfrosne lår

Efter en hektisk morgen/formiddag hvor der skulle nåes 117 ting inden middag, kunne den rødhårede og jeg endelig tage os en lang og afstressende tur ud af markvejen. Og først da opdagede jeg, at det faktisk havde sneet en del i nattens løb over Nordjylland. At der også er tissekoldt vidner den jomfruelige sne om… vi er lige komment hjem fra vores tur kl. 15.30 og intet menneske havde gået på den markvej i dag før os… og der er koldt, hvilket også tydeligt kan ses på mine røde kinder og blåfrosne lår, men også så diset at jeg følte mig lidt Palle-alene-i-verden i det helt stille hvide landskab

Nu er jeg færdig med at nå noget. Poden er på venindebesøg til i morgen. Resten af dagen er til min rådighed. Kun min.

Jeg klager ikke. Overhovedet ikke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *