Skal… skal ikke

Jeg begynder blive en anelse bekymret for eftermiddagens biograftur. Poden og jeg har billetter til Avatar i BioCity Aalborg kl. 16.00. Men jeg kan se snestormen tage til og konstatere, via NT Live service, at busserne er allerede forsinket med 10-40 minutter herude på landet…

Skal… skal ikke…

Jeg må hellere lufte og fodre den rødhårede lige inden jeg tager hjemmefra – og tage så rigeligt med varmt tøj på – man kan aldrig vide, hvornår og hvordan vi rammer matriklen igen.

3 Comments

  • Deborah

    Uha, kan se, at busen var næsten en time for sent på den. Det lover ikke godt. Men hvis I ellers når frem, glæder jeg mig til at høre, hvad du synes om filmen. Men det lyder som om, det kan blive noget af en kamp at komme hjem igen.Her er det holdt op med at sne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *