Must see…

Jeg ville ha’ svoret, at jeg aldrig ville sætte mine ben i biografen for at se en Science fiction film. Og da en begejstret kollega sendte mig link til denne efterhånden stærkt omtalte “Avatar”, tænkte jeg da også; ja ja, det er godt med dig… det bliver ikke med mig som betalende tilskuer.

Men man har som bekendt ét standpunkt indtil man tager et nyt, og da Nanna og jeg så “A Christmas tale” i 3D, blev der vist forfilm til “Avatar”, også i 3D…

nå… godt så… vildt… hold da op… waw… jeg bøjer mig i støvet
 

Nu er billetterne bestilt og så er det bare på med brillerne og det åbne sind… ingen skal nemlig beskylde mig for ikke, at turde prøve noget nyt – og måske blive begejstret.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *