Kært barn har mange navne :-)

Jeg er blevet kaldt mange morsomme, søde, grimme, ondskabsfulde og mærkelige ting i mit liv. Og har haft lige så mange spøjse, men heldigvis overvejende kærlige kæle-/øgenavne.

“Maren” er der en kollega, der insistere  på at bruge… og har gjort det de sidste 29 år. Aner ikke hvad det kom af. Hvad han ikke ved er, at min mormor faktisk hed netop Maren Bech. I dag fik jeg oven i købet brev hilsen med det navn på – og med et meget velkomment indhold. Tusind tusind tak 🙂

“Flower”… ligger mange mange år tilbage og kan stadig fremkalde et smil.

“Musling” var det en, der kaldte mig i mange år?

“Mettemus”… mon ikke det er min ringe højde/størrelse i forhold til ham, der brugte det, der har frembragt musen. Jeg tror det næsten.

I følge Wikipedia er et kælenavn et ekstra navn man giver til en person, man holder af.

Det tror jeg på 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *